Over APS Breda

Mijn naam is Wietze de Vries en ik ben de eigenaar van APS Breda.

De eerste 25 jaar van mijn werkzame leven heb ik in het bedrijfsleven gewerkt in diverse marketingfuncties. Altijd was daar de druk hoog tot zeer hoog en alleen maar omdat de aandeelhouders meer winst wilden. Zo’n zeven jaar geleden besloot ik voor mezelf te beginnen, maar eigenlijk herhaalde de stress zich gewoon maar nu nog heviger.

Vanaf mijn kinderjaren ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in magie en zaken die we niet direct begrijpen, zoals het onbewuste of onderbewuste. Vanuit deze interesse heb ik mij verdiept in yoga en mediteren. Echter kwam ik daar voor mijn gevoel niet ver genoeg mee. En daarom ben ik in 2010 begonnen met het volgen van hypnose cursussen. Wat uiteindelijk in 2013 heeft geresulteerd in een Hypnose Master certificaat. Zie ook Deconditio.nl

Vanaf die tijd ben ik telkens meer mensen gaan behandelen. Veelal met succes maar ook ben ik tegen situaties aangelopen waarin niet alles werd opgelost. En dat laatste bleef me bezig houden.
Eind 2014 ben ik enigszins ongelukkig gevallen tijdens het sportklimmen. Ik kreeg hierop last van mijn rug en had een tennisarm. Toch besloot ik om door te sporten, maar de klachten werden telkens erger. Vooral die keer dat ik een personal training Kickfit les had gehad. Ik werd ’s nachts wakker van de pijn en kon mezelf met hypnose niet verdoven en 4 Finimal hielp ook niet. Vanaf dat moment ben ik gestopt met sporten.

In januari kwam mijn vriendin met een verhaal van iemand die een golfarm had en in een aantal behandelingen met APS Therapy helemaal genezen was. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ben direct alles gaan opzoeken op internet en heb me ook meteen ingeschreven voor de opleiding. Zo werd ik dus mijn eigen proefproject en kan ik u vertellen dat ik na 6 behandelingen al verbetering merk in mijn arm, mijn nek, mijn rug en schouderbladen. APS werkt namelijk ook op

Het afgelopen jaar heb ik diverse mensen een combinatiebehandeling gegeven van hypnose met APS. In 80% van de gevallen is een sterke verbetering van de klachten te zien of de klachten zijn helemaal verholpen. Bij de meeste mensen is er direct na één behandeling al een duidelijke verandering te zien. De energie komt terug, het hoofd gaat omhoog en ze hebben het licht terug in de ogen.

Volgens mij heb ik nu de perfecte combinatie gevonden in het echt en oprecht helpen van mensen. Zowel bij Hypnose als bij APS zorg ik er  samen met u voor dat uw onbewuste processen weer gaan stromen.