Wat is APS Therapie?

APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie. Het is een revolutionaire, natuurlijke en wetenschappelijk bewezen microstroom-therapie, die het lichaam stimuleert bij herstel, regeneratie en energie bevordering.

Met behulp van het APS apparaat wordt een uniek microstroom-signaal afgegeven aan het lichaam om de lichaamseigen Actiepotentiaal op te wekken. Hierdoor wordt lichaamsenergie vrij gemaakt waardoor het lichaam geprikkeld wordt tot zelfherstel.

Dit Actiepotentiaal is een signaal in ons lichaam welke nodig is om het lichaam in conditie te houden. Alle belangrijke processen in ons lichaam worden gestuurd door dit signaal. APS spoort aan tot de  aanmaak van stoffen die ons leven bepalen zoals lichaamseigen ontstekingsremmers en pijnstillers.

Deze zijn nodig om de klachten aan te pakken en de pijn te verlichten of weg te nemen. Met APS wordt er 5 tot 8 keer meer ATP (adenosinetrifosfaat) vrijgemaakt dan normaal. ATP is de belangrijkste bron van energie van de cel, ook wel levensmolecuul genoemd en daarom van groot belang voor het genezingsproces. Door de grote hoeveelheden ATP verbetert de doorbloeding en het herstel van weefsels. Het lichaam krijgt hierdoor de nodige energie om te kunnen genezen en lichaamsfuncties te herstellen en u zich fitter gaat voelen.

APS is geen pijnonderdrukker maar neemt de pijn weg, door het probleem op te lossen!

Doordat er gebruik gemaakt wordt van een unieke vorm van microstroom heeft APS Therapie een sterk doordringbaar vermogen waardoor ook dieper gelegen gebieden in het lichaam goed te bereiken zijn. Hiermee onderscheidt APS Therapie zich ten opzichte van veel andere therapievormen.

De naam microstroom zegt het al: Bij deze therapie wordt gebruik gemaakt van een zeer lage stroom intensiteit. De hoeveelheid stroom is van invloed op het te behalen effect in het menselijk lichaam.

Microstroom kent vele toepassingen zoals:

  • Het verlichten van pijn
  • Het vermeerderen van energie
  • Het versnellen van herstel

APS Therapy wordt als microstroom behandeling dan ook veel ingezet voor dit soort klachten en met veel succes.

Maar wat onderscheid APS Therapy dan van andere microstroom toepassingen?

  • APS Therapy is pionier op het gebied van microstroom en werkt al sinds begin jaren ’90 aan deze ontwikkeling
  • APS Therapy is het meest geaccepteerd in de wereld van microstroom
  • APS Therapy heeft het meest betaalbare behandeltoestel, voor professioneel- maar óók voor thuisgebruik.

APS Therapy is uitgevonden in de jaren negentig en tot op heden doorontwikkeld. Wetenschappelijk en klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de in APS Therapy toegepaste elektrische energie significante biochemische reacties veroorzaakt op het niveau van de cel. De stoffen die dan vrijkomen, hebben een pijnstillend, ontstekingsremmend en helend effect in de behandelde lichaamsweefsels.

APS Therapy heeft geen bijwerkingen en weinig contra-indicaties. De APS apparatuur is zo ontworpen dat ze eenvoudig in gebruik is en er geen risico op fouten bestaat.

APS Therapy is al jaren toonaangevend en marktleider op het gebied van microstroom therapie. Een jarenlange ontwikkeling heeft APS Therapy op het niveau gebracht dat wereldwijd de therapie met veel succes wordt toegepast in pijnklinieken, ziekenhuizen, artsen- en therapiepraktijken en natuurlijk niet te vergeten, bij de mensen thuis.

In tegenstelling tot de naam doet denken is APS Therapy een Nederlands bedrijf en de apparatuur wordt in Nederland vervaardigd volgens de strenge Europese standaards.

Onlangs heeft APS Therapy Nederland de Grünenthal Award 2013 gewonnen, voor de meest innovatieve pijnbestrijdingsmethode. Grünenthal is een wereldwijd bekend farmaceutisch concern die in Groot Brittannië jaarlijks een award uitreikt in het kader van innovatie op het gebied van pijnbestrijding. De award maakt het mogelijk om meer onderzoek te verrichten en deze prachtige methode nog verder door te ontwikkelen.

Is dit interessant voor u? Kom dan nu in actie en neem direct contact op met APS Breda.